MALÁ SLEČNA HIPPIE

MALÁ SLEČNA HIPPIE

Anotace: Ostrava, 29. května 2009

Chodit v trávě bosa
Poslouchat šustění stromů
Chodit tehdy domů
Když padá ranní rosa

Rozpustit si dlouhé vlasy
A nechat volně vlát
Slyšet klavír hrát
A zpívat krásné hlasy

Být tak trochu mezi svými
Poslouchat rockové balady
Smát se z dobré nálady
Tančit s křídly andělskými

Tohle všechno mi chybí
To jsem jsem já ta mladá dáma?
Uvízla někde v čase sama
Ta malá slečna hippie...
Autor Kopretinka:-), 31.05.2009
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: Zayo, susana načeva, Isquieasuus, shaamot, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

IMHO v srdci si hippie napořád
i když zrovna si možná neumíš udělat čas,
něco bláznivého jen tak i dnes udělat :-)

01.06.2009 06:49:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí