Velká revoluce

Velká revoluce

Smrt stínům!
Nyní nechť barvy žijí!
Barvy dešťových mraků
Barvy paneláků

Smrt sluncím!
Nyní nechť žárovky procitnou!
A ozáří vše co jsme již viděli
Z našich dlaní

Smrt spirálám!
Nyní pouze kružnice existují!
Doufám že jste všichni sťastni
Vaše životy jsou teď jednodušší
O nekonečkost

Smrt jednotvárnosti!
Nyní je čas na trochu stereotypu!
Autor FialovýKrálíček, 31.05.2009
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí