Polož dlaň na mou hruď

Polož dlaň na mou hruď

Anotace: Všecko, co muselo ven...jenom blaf

Polož dlaň na mou hruď
polož ji a hřej...
nejsme my, nejsi ty ani já
jen se na mě podívej

Nedívám se na tebe naposledy
nehladím prvně tvou tvář
nelíbám zbůhdarma a tedy
neplakej až mě pochováš

Nepátrej po příčinách
když všechny do očí ti bijí
netřískej věcmi do všech stran

Neplýtvej slovy pro to
cos slíbila pod Marií
stejně skončím v hloubi probodán
Autor Hmota, 31.05.2009
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí