otec a syn

otec a syn

Anotace: taková obyčejná domácí rozmluva

Otče,
já žaluju Ti na lidi
jsou hrozně nadutí
a hloupí,
drží je lenost,
vůbec se nestydí
a nemají, co neuloupí.
Proč lidskou bolest
měl bych snímat,
zlá trápení
prý vzít jsem chtěl,
a jejich hříchy
sám se týrat,
no řekni, otče,
proč bych měl?
Ach Synu,
to po Tobě nikdo nechce.
Je zbytečné
se mořit s tím,
zapomeň na tu chmraď
lehce,
co oni jsou?
Na slunci stín.
Autor stravla, 31.05.2009
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, Tacca, Mbonita, s.e.n, Květka Š., Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čtivé a myšlenkové. Dobré.

09.06.2009 19:14:00 | NikitaNikaT.

Jsou mnozí jen stín.Však tak velký,
že ho nelze překročit.

01.06.2009 13:17:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí