V igelitu

V igelitu

Anotace: ..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

V igelitu chladné tělo,
konečky prstů štípe chlad.
Nepropustná schránka, nedobytný hrad,
chrání srdce, které žalem hřmělo.

V igelitu vyhaslý živel bez něhy,
pokořen dobou potupně se vzdal.
Místo bělma černočerný kal,
hrdě se může hlásit mezi života sběhy.

V igelitu torzo bytí,
svůj příběh si nese do věčných lovišť.
Nebo snad upadne v nemilost lidských vrakovišť?
Které zdobí pouze ironický epitaf?
Autor Satha, 01.06.2009
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vím - je to o něčem jiném, rozumím... ale mně to připomnělo - spávali jsme v igelitu, v dešti na folku (promiň)

01.06.2009 10:53:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí