Slova plná jedu..

Slova plná jedu..

Anotace: Něžná, však smrtelná.

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Něžně šeptáš slova plná jedu,
jenž se mi vpíjí pod kůži.
Zorničky se opět blahem zúží,
a já slastí jak naivní kočka předu.

Pro tvé jediné pohlazení zaprodám svou duši,
zřeknu se nároku na lásku.
Pro tvůj úsměv šibala dám klidně své srdce v sázku,
a na dlaň ti nakreslím znak mé oddanosti černou tuší.

Něžně šeptáš slova plná jedu,
jenž lehce se do srdce vpíjí.
Má hrdost se na koberci v křečích svíjí,
místo srdce mám jen kus ledu.

Pro tvé hvězdy v očích z čokolády,
vzdám se svých vzdušných zámků.
Ty však slízneš si tu sladkou smetánku,
z mé pokory...
Autor Satha, 01.06.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

01.06.2009 17:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí