Č. 115

Č. 115

Anotace: zas jedna kolenová. jen pro zájemce.

Sbírka: Kolenové běsy

dalekosáhlé vize bolí záda
uvnitř noci myslí na den
odmítají doporučenou barvu

můj ludmil, můj sladký ludmil
jsa mou hračkou, je mi vždy po ruce
jeho břicho touží po tobě
jež se blížíš temnými poli
bojím se tě ve své krychli
jejíž hrany laskám jako drak
šeredný drak

jsem donucen k zoufalým činům
jdu o holi do temnot
tam kde jdeš prokřehlá a odhodlaná stíny
plna vnitřních rozporů
jako květiny z květinářství

vždycky se vracím zpět ke své krychli
jejíž fialové halucinace
připomínají amélii
Autor ludmil, 01.06.2009
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: Koskenkorva, kikis, ziriant, Já Esther Ruth, jedam, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nu tedy... zrovna ta amélie na konci byla velice nečekaná... podívej ludmile, něco pro tebe mám:

.
.

letní svět je tichý
už nepíšu akrostichy
doma mi bývá těsno
možná až téměř běsno
indigová obloha
lehne si opět na boha

.
.

04.06.2009 02:02:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí