básnička

básnička

Anotace: o procházce....

Procházím ulicí, divím se, nevěřím co děje se
že po ulicích lidi zvracejí a těla jejich bez duše
bez naděje zmítají se v ulicích prázdnoty
nemáme už šanci?
šanci na život v souznění (našich duší)
srdce jejich, vlastně naše, bije pro hmotnosti
duševní hodnoty jsou ty tam a lacinost je naší vlastností.
Autor hříbek, 02.06.2009
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, labuť, Mbonita, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že souznění duší funguje a hmotné statky jsou jen bezcenným doplňkem...
Vítej mezi námi :o)

02.06.2009 08:33:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí