Víla

Víla

Anotace: Trochu slátanina v malé chvilce nudy.

Vílá bílá,
běhá nahá.
Běhá po lese,
zimou třese se.

Kdo ji to,
o bože, honí?
To zbojník,
co chce její políbení.

Co ji to popadlo,
ty jeden poeto.
Že před chlapem utíká,
krásná a bezmocná!

Co s úsměvem tajemným
a hlasem zpěvavým,
co s polibkem mrazivým,
a jejím prokletím?

Proč riskovat,
pro lásku, duši svojí.
Když ona o ni nestojí
a lidí se bojí.

Protože láska ta,
ta za to stojí.
Protože bez ní,
dočkáš se jen nudy.
Autor Mahtiel.quicksnake.cz, 02.06.2009
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taxikářská...

27.07.2009 20:08:00 | Churry

to ano samá nuda

10.07.2009 19:58:00 | zlomený a nanicovatý -__-

V malé chvilce je to docela pěkný :D

08.06.2009 13:33:00 | Elgroth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí