Zazděná

Zazděná

Anotace: Snad..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Zazděná ve své zlomené hrdosti,
zazděná ve své palčivé bolesti.
Zazděná a není úniku.

Zazděná ve svém truchlivém splínu,
zazděná nesoucí vlastní vinu.
Zazděná a není úniku.

Snad jednou jarní déšť rozdrolí kameny,
snad jednou zažehne opět lásky plameny.
Snad jednou nabyde nových sil.

Zazděná je však a její duše zmírá,
zmírá v bolestech jak tupé zvíře.
Naivní hloupá.. ztracená v té své slepé víře.

Ve slepé víře v lásku,
která se nikdy nevrátí.
Autor Satha, 03.06.2009
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: no.signal, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí