Monolog s politickým bůžkem

Monolog s politickým bůžkem

Anotace: ***

Vyzvala jsem tě na souboj
Povstaň ty bůžku
Jenž jsi osudu naplival do očí
Donutím pít tě vlastní krev
Ty blázne
Ty pochybuješ o poznání
Och ne , vskutku nelpím na životě
A nebudu žvýkat cizí sousta
Že jsem na rozcestí
No A ?
Dobrou cestu radíš mi
Já ti nevěřím
Nechci se vracet
Že budu muset tedy začít od počátku
Možná i pravdu máš
Však povím to vkrátku
Čtyři živly jsou mé poklady
A příroda
Je moje politika
Autor isisleo, 03.06.2009
Přečteno 270x
Tipy 23
Poslední tipující: vodnař, jedam, s.e.n, WAYWARD, Jana M., j.c., a_tao, labuť, Zpátky, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bůžek někdy vyslyší prosby
ne však politický-
tomu do kraje mamonu
směřují nozdry
tebe on neslyší
má svoje zátiší.

10.06.2009 08:45:00 | s.e.n

.
a před lidskými tvářemi
tak, jako Ty,
já neutíkám!
.

09.06.2009 00:24:00 | a_tao

...dovedl mě tu j.c. já dávám ST

08.06.2009 14:02:00 | WAYWARD

Inspirativní...
***
Jiří senior

08.06.2009 13:20:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí