Pro Tebe se rozdám

Pro Tebe se rozdám

Anotace: ...

Když modrou oblohu zahaluje noční plášť
a vidím ten krásný přírodní pláč,
vzpomenu si na jednu dívku a na její tvář,
ze které vychází ta osvobozující zář.

Hvězdy noci vykouzlí na nebe,
něco co vyjádří jen Tebe,
možností tu máme mnoho,
ale já narážím na Tvé jméno.

Někdo si ho pouze řekne,
někdo si ho maluje,
někdo se ho občas lekne,
ale mému srdci kraluje.

Noční vánek letí velkou dálku,
překoná i leckterou válku,
jen aby Tě po tváři pohladil
a na ní Ti úsměv vykouzlil.

V noci Tě uspává
ta známá hudba klidu,
někdo Tě tu uznává,
víc než kdokoliv z lidu.

Podívej se na nebe co je plné hvězd,
máš tam vzkaz od dívky,
co pro Tebe píše, i když je daleko - přes mnoho měst.

,,Nejsem anděl,
jsem jen přítel,
nemám křídla,
pouze slova,
nemám tu kouzelnou moc,
co Ti vykouzlí krásnou noc,
mám jen ruku,
kterou Ti kdykoliv podám,
i když se jen pro Tebe rozdám."
Autor januve, 03.06.2009
Přečteno 456x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, Petbab, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí