na dobrou noc

na dobrou noc

Anotace: věčnou...

Dnes měsíc mě chladně svítí na záda
já hrabu se v zemi, má vina se vkrádá
pak držím tě za nohy, do prachu píšeš
tě ukládám ke spánku, delšímu spíše.

Červené dlaně do trávy utírám
v noci je chladno, proto tě přikrývám
čas se nám krátí, nezdá se moc
já přeji ti, lásko už, jen dobrou noc.
Autor hříbek, 04.06.2009
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 11prdelka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošičku děsivě na mě působí...

04.06.2009 09:39:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí