Počty

Počty

Anotace: Věci nejsou,jaké se zdají...

Jeden a jedna -bývají dva,
ale ty rád - rušíš pravidla.

Kapy kapy kap,
z lásky pod okap,
schovat ses chtěl,
mýtům naletěl.

Myšlenky bičují Tě,
stejně jako průtrž deště.
Kdo tu povodeň vysuší,
co ti srdce pustoší?

Jeden maják bez světla,
loď v bouři sotva přivolá.

Máš svůj vlastní odraz světa,
je ti vidět na očích...
A co vidět není - je můj stín...
Autor saralara, 04.06.2009
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Petbab, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí