Slzy jako hrachy

Slzy jako hrachy

Anotace: ...

Slzy jako hrachy,
Kutálí se dolů.

Roztrhaný prachy
Mají ještě cenu?

City jako cáry papíru,
Shánějí lidé na míru.

magorie

V prázdných policích
- je přeci krize!
I ten pláč z tváře úžasem zmizel.
a v horním regálu visící jeden cár.

Buď se mnou král.
Královna a král.
Můj král, na cárů cár….
Autor slečna.závist, 04.06.2009
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Frosty28
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá myšlenka. Docela se mi to líbí.

04.06.2009 13:43:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí