Vlci a lidé

Vlci a lidé

Anotace: Vytvořeno v deseti minutách, popsán papír A4 a to vše dává dohromady básně s vlky.

Vlci vyjí
smrt vybírá lid
Život je parodií
stačí najít klid

Prohání se po lese
vlčí píseň zpívají
Doma člověk třese se
schová oči do dlaní

Stromy se kývají
vlci běží
Ťápoty dělají
někdo tu leží

Ležím tu já
vyprávím příběh
o vlcích a lidech
Autor arcticwolf11, 04.06.2009
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí