co se mnou bude?

co se mnou bude?

Anotace: no co dodat radši nic

Sbírka: Ptačí mix basně

jsem tady,
jsem na světě
žiju ,koukám,pláču usmívám se
a přitom myslím co se mnou bude
snanu se slavnou?
snanu se chudou?
nebo hned zemřu?

je život jen jeden?
co když ano zůstane mi jen nevědoucí tma před očima
nebo je posmrtný život?
je život v nebi?
je někdo jako bůh?
co snámi bude?
co se mi stane
ach... to ví jenom bůh
Autor siminak, 04.06.2009
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí