Přání k diplomu

Přání k diplomu

Anotace: pro bratránka - dnes převzal diplom Ph. Dr

Milý bratránku,
osud Ti dal do vínku,
že s chytrostí, hravě,
s tím, na co máš hlavu,
zvládáš svůj soukromý život
a taky se šprtat v právu.

A tak mě snad virtuálně vidíš v Bratislavě,
na konci fronty gratulantů stát,
protože Ti chci i já poblahopřát,
že zase o jeden titul navíc máš,
v rukách diplom doktora filozofie
v oboru pro mě tak vzdáleném,
v Mezinárodním právu se vyznáš.

A co bych ještě chtěla dodat?

Žes tím pádem taky doktor filozofie –
A proto doufám, že co umíš, to budeš i šířit dál,
být filozof není jen moudro a poznání mít rád,
ale taky právo na svobodu poznání chránit
a i něj dbát.
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 05.06.2009
Přečteno 387x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, spare, Simísek, Tanzania, j.c., umělec2, Meriel, Lea Aura, bejbyyyy, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

že taky gratuluji...
ať se daří
a vše špatné
v tomto světě zmaří...

07.06.2009 10:47:00 | Tanzania

tak v jiné dnes jsme již době
i páni filozofové jinak žijí
než ve Filozofské historii,
známé to knize Jiráskově
***
Jiří senior

07.06.2009 10:28:00 | j.c.

čím se živí co on dělá, že se v právu hrabá? Snad vnese do toho neřádu nějaký řád alespoň u Vás.

07.06.2009 07:46:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí