nemlč,daj mi odpoveď

nemlč,daj mi odpoveď

Anotace: (staršia báseň)

zabudnem ak budeš chcieť,
no musíš mi dať odpoveď.
inak budem stále veriť,
nebudem sa chcieť zmieriť,
s tým.

tak nemlč ako steny izby,
povedz niečo prosím ťa,
nebuď ako stromov listy,
v srdci stále nosím ťa.

ak ma nechceš,
pochopím to,
len už niečo povedz,
že mlčanie veľmi bolí,
snáď raz sa aj ty dozvieš.

ak už nechceš so mnou byť,
prosím skús to vyjadriť.
bude to bolieť,
ja to viem,
no ostane mi s teba krásny sen.

z ním svet ľahšie prežijem.

nebudem žiť,
budem len prežívať,
ale to,
ako sa s tým budem musieť vyrovnať,
ostáva už len na mne.
Autor 11prdelka, 06.06.2009
Přečteno 275x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, labutí.holka, Lady L, Anitta, Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není dobré prežívat, je lepší žít
ach láska je jak zrcadlení co bublinky v nic mění
pokud nemá odezvu
stačí do luk zajít
a svět praví najít
radovat se z kosí písně
a nebrat svět tak přísně

07.06.2009 21:13:00 | Lady L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí