Brýle...

Brýle...

Anotace: ..

Přes malá sklíčka - sleduji svět,
chtěl bych se dívat - tisíce let,
na krásné ženy, jenž vůkol plují,
proto si chráním - zrak v tmavé sluji.

Ty ladné křivky - berou mi dech,
protančí kolem a nemají spěch.
Jsou jako kapky - při ranní rose,
když víly tančí - ulicí bosé.

Se silou slunce - každá se svléká,
jak protéká městem - modelek řeka,
a parfémy jejich - co mísí se v kotli,
jsou na hrotech šípů, jenž srdce nám protly.

Na různý odstín - šatů a kůže,
lákají rybky - své budoucí muže,
aby s ním prožily - svůj život jediný,
ať hodí kamenem, ta která bez viny...
Autor srpen, 08.06.2009
Přečteno 281x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Lea Aura, al-pacino, Bíša, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Jana M., 6thSun
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žádný kamení neletí, že.

08.06.2009 16:03:00 | Psavec

...za ST,ženám pro radost :)

08.06.2009 12:20:00 | WAYWARD

:-)

08.06.2009 12:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Stejně je důležitější to, co oko nezahlédne, ale duše odkryje...

08.06.2009 11:11:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí