šílený výplod:-)

šílený výplod:-)

Anotace: myšlenky naskakují, trocha surrealismu asi :-D

Do neznáma, do dáli
zas v nejistotě
nás nechali
jak máme zbavit se té sítě
nevíš ani, kdy tě omotali
svýma pazourama zamotali.

Jsme ztraceni
šeptám do ticha
kde je směr z té tmy
buď zticha!
Autor maedison, 08.06.2009
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí