Air France....

Air France....

Anotace: věnováno letu č. 447

Jen černé skříňky - možná ví,
kde duše lidské - sladce spí,
v té hloubce kdesi - na dně moře,
kde slyšet není - pláč a hoře.

Tam ukryté jsou slzy moje,
tam leží sny a přání tvoje,
a vlny, které k břehu letí,
pláčou hlasem - mrtvých dětí.

Už nespatří svých blízkých tváře,
jen smutné datum kalendáře,
je pozdě - na tvé pokání,
všech matek (živých) marné volání...
Autor srpen, 08.06.2009
Přečteno 283x
Tipy 21
Poslední tipující: Biggi, Romana Šamanka Ladyloba, BlueBird, Sana.sorrow, floreciente, Mbonita, Bíša, WAYWARD, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slov netřeba - jen Tobě velikánský dík za krásné vyjádření

09.06.2009 19:35:00 | floreciente

strašné neštěstí..

08.06.2009 18:59:00 | Mbonita

...jasně ST a minuta ticha

08.06.2009 16:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí