Okamih,ktorý nezachytíš.

Okamih,ktorý nezachytíš.

Anotace: .

Nikdy sa už nevráti
čo bolo raz navždy
odviate vetrom.
Dnešok už nestratíš
nezmokneš v daždi
neprejdeš peklom.

Nikdy už nepocítiš
čo cíti rosa na ruži,
keď na nej leňoší.
Ten okamih nezachytíš,
keď si v mojom náručí
a nič si neprosíš.

Ani zima nebude už taká,
ako bola voľakedy,
Bude asi iná.
So mnou si nahá
horúca pod nechtami
na dotyk milá.

Tvoje slzy dnes
sú úsmevy zajtrajšie
radosť našich detí.
Náš prvý ples
tvoje šaty najkrajšie
a pocit čo neodletí.
Autor solar1, 08.06.2009
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí