Vypnuto

Vypnuto

Anotace: když už ve škole nevnímáte a potřebujete vypnout (nevím přesně, kam to zařadit, tak je to tady)

Sbírka: Myšlenky

Sedím spořádaně v lavici a dělám si poznámky.
Ruka už mi nestíhá a rezignuje.
Sedím tiše v lavici a hledím do dálky.
Mozek už nic nevnímá a relaxuje.

Jsem na výletě po zelené zemi,
široširá velká planina
jako krásná irská krajina.
Mým přítelem je skvělá tužka a kousek gumy.

Je to nekonečné plátno, ne které maluje spousta malířů,
je to obrovský sešit bez konce.
Jsou tam obrázky divných zvířat a létajících talířů.
A taky jedna báseň dokonce.

A já kreslím další malůvku,
jen sbírka klikyháků z mojí fantazie.
Ale pokaždé z toho něco vznikne,
tak jako z těchto veršů kousek poezie.

Pro toho, kdo to neví, naše lavice je zelená,
něco jako fotbalové hřiště,
kde další kop další kresbu znamená.
Kdo ví, co tam bude příště…
Autor Le ver luisant, 09.06.2009
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kristine Clary-Aldringen, danaska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá...*:)

21.05.2010 08:37:00 | PIPSQUEAK

tak nevím, čím to je, ale ve škole taky bloudím po vzdálených místech...snad že jsou ty poslední dny, kdy by měl člověk zůstat v té lavici

09.06.2009 20:06:00 | Kristine Clary-Aldringen

Jenom pozor, ať z takového výletu do světa fantazie není koule. Milá básnička.

09.06.2009 16:25:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí