Slzy

Slzy

Anotace: ...

Slzy

Malá krůpěj radostí,
malá krůpěj starostí,

Mála krůpěj strachu,
Malá krůpěj životního krachu.

Malá krůpěj slastí,
malá krůpěj strastí.

Malá krůpěj beznaděje,
Malá krůpěj naděje.

Malá krůpěj bolesti,
Po líčku teď cestu si klestí,
Není však jediná,
Pláč začíná…

Jedna krůpěj, dvě krůpěje, tři krůpěje….
Autor Gallathea, 12.06.2009
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí