Těším se na Polívku

Těším se na Polívku

Anotace: Dneska z rána mi to zvedlo náladu

Vystupujíc na zastávce
Do očí mě udeří
Bilboardová to slova
Téměř na mě zaječí

Bolek zase vystupuje
Ve městě má nový flák
Zajdi na něj do divadla
S ním poletíš jako pták ............(do oblak)

Rychle lístky možná budou
Než se srdce rozkočí
Rozervaná budou ústa
Hlava ta se zatočí

Prominou mu jeho pitky
Vnímat chtějí jenom um
Za toliko optimismu
Nárokem má klidně dům

Ať si farma, "ňáký" filmy
Herecký je velikán
Já se prostě hrozně těším
Tak vám to tu povídám ........(autogram už dávno mám)
Autor ReLaXáToR, 12.06.2009
Přečteno 243x
Tipy 10
Poslední tipující: stravla, somewhere, Psavec, Zasr. romantik, Tacca, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Polívka je správný čípek.

13.06.2009 12:27:00 | Psavec

Taky mám rád polívku, drškovou, hrachovou a houbovou.
A Polívku taky snesu. To abych vás trochu nadzvedl. Mám ho taky rád a obdivuji ho!

12.06.2009 22:56:00 | Zasr. romantik

mám ho taky ráda:-)

12.06.2009 22:11:00 | Mbonita

Polívka je u mě naprostá jednička a borec!

12.06.2009 21:36:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí