snad

snad

Anotace: ... je ...

.
snad je
tam někde
nad námi
fše

a jde

si to do rytmu
ze sebe
pořád
dál

x

má cíl

you welcome

už jsi tam

y

a potom

co fčil nafečír ?

jdi zase znofa dokola ?

jak ten fůl u žentouru za touhů pouhů

snad je
tam někde
nad námi
nic

a za ním jen víc a více a nejvíce svící svítících
od Blanice až za Měsíc Cyrana a mnohem dál
až do rána nového nicotou

v temnotách

tam někde
nad námi
svítí si
svící
nic



na

Měsíc
a ještě dál
tam, kde až dosud
Adamův brácha Ýtý zůstal stát
na dávný hoře Řýp ze strachu z výprasku

na zadek

možná

byl taky člověk

anebo víc

snad
se jednou
poznají víc a nic
bez hranic našich lící spících pod svící
a fše ostrouhá na drobňoučko mrkfičku
a bude zase nic
.
Autor a_tao, 12.06.2009
Přečteno 240x
Tipy 13
Poslední tipující: WAYWARD, Lota, labuť, Churry, Psavec, J's .., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak nevím,co si z toho vybrat

27.06.2009 22:57:00 | Rama_Maslova

...fajn

20.06.2009 00:07:00 | WAYWARD

snad
tam někde
nad námi
tedy přece jen
najdeme fšecičko
abychom
dál
mohli
žít
*-*

19.06.2009 23:13:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí