:o)

:o)

Anotace: pro Lenullinka

I když v očích smutek skrýváš
tak naději neztrácíš
na svět srdcem se díváš
a potěšit smíš

hřející smích v okamžicích
smutek i radost mizící v mžicích
tichoucí písně smyčec šeptá
v krajině snů kde nikdo se neptá

v slunečním svitu pláně naděje
a pár milých slov smutek zakleje
alespoň na chvíli temnota mizí
okolní strasti jsou chvíli nám cizí

vzpomínky okamžiků v srdci zapsané
provázky loutek časem zpřetrhané
úsměvy v očích a hvězda v dlani
tak přej si...

---

jakékoliv přání

---

a
i když se nesplní teď
tak na nebi hledej dál
nezanevři
prý skrývá se tam
štěstí

jednoho dne
kdy doufat nebudeš
rozzáří se svět
a růže v dlaních ti stanou
vše bude dokonalé
a nedokonalosti půjdou stranou

navždy
Autor padající do neznáma, 12.06.2009
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, ZuzInQa, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, Lenullinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přátelství v dlaní čárách

13.06.2009 06:00:00 | Petbab

ale zasloužíš...

12.06.2009 23:12:00 | padající do neznáma

Maky moje, to je strašně moc krásné a milé, to si nezasloužím, i přes to děkuji moc :-*

12.06.2009 23:08:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí