Tam někde

Tam někde

Anotace: !

tam někde mezi hvězdami
je svět kam zapadám
není štěstí pro mne na zemi
hloub a hloub se propadám.
Tam někde v temných hlubinách
kde hvězdy věčně planou
ztrácím se ve svých vidinách
už lidské city odložit chci stranou.
Tam někde kde bílé slunce září
pod hvězdnou klenbou neznámou
snad setkám se s krásnou tváří
té dívky co jednou bude mou...
Autor Johny Styx, 13.06.2009
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, angelicek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit plyne tak důvěryhodně a lehce,že myslím není problém o tom pochybovat

13.06.2009 21:12:00 | Elisha

takove smutne!!!ty pesimisto jeden určitě ji potkaš i někde na zemi tim sem si jistá!!!:-P

13.06.2009 21:06:00 | angelicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí