Bard

Bard

Anotace: Anotace... už po stotisícáté... nenávidim anotace!

Na grošovaném přijel koni
loutnu v rukou verše na rtech
do hostince klidně vešel
brzy tóny luzné zazvoní
a píseň jeho zastaví ti dech
nikdo však neví odkud přišel.

Bard rozeznívá loutny struny
lidé jak kouzlem oněmí
pod očima má neznámý kruhy
jak přejel přes válečné území.

Teď pěje písně o odvaze
o rytířské cti
o hrdinech
o zakázené lásce
o vítězství
o lstivých zrádcích
o lidech.

Pak za úsvitu odjíždí
aniž by jméno prozradil
ten prapodivný neznámý
jehož zpěv až bere dech...
Autor Johny Styx, 14.06.2009
Přečteno 200x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, angelicek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až ho potkáte pošleteho ke mě!

14.06.2009 09:53:00 | angelicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí