Ruce snů

Ruce snů

Song for someone
Jak moc upřímná se zdáš
přestože kreslíš stále stejná slova
zdáš se mi občas
do opravdova…

Je to šílené...
Uklízela jsem v koupelně
zavadila o zrcadlo
zase se nemám ráda
zase povrchně opodstatněná nejistota
v hlasivkách
stejně
rýpavý song
for someone
je tak stejně
stejně cizí.. když
nejsi

poblíž…

zasažen dýmem v mém pokoji
uhlí už nevoní
jablkovým voskem

Nepodléhejme strachu že by někdo mohl
vejít...

Čekám na Tebe a
neboj se…
nedělám si naději

polibky radši odčítat…
pořád dokola odhalovat
stále stejná slova
jen z myšlenek je číst
nenápadně
chránit si je
před nahotou…

nesmí se stydět
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 14.06.2009
Přečteno 243x
Tipy 11
Poslední tipující: hanele m., Psavec, NikitaNikaT., Zasr. romantik, bejbyyyy, labuť, chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenkové, snad mezi řádky, dalo by se procházel, pro mne s nádechem jistého smutku, ale to krásné... doufám, převládá.

14.06.2009 12:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí