Lopata

Lopata

Anotace: ...

Realita před očima se mění
dobrá rada, rada nad zlato
objetí lásky na de vše se cení
jistota, co nakládáš ji lopatou
a hážeš za sebe jako starosti
pak hodí se dobrák od kosti
když vidíš, jak se všechno hroutí
to objetí a láska k dobru jdou ti

Však příjde den
kdy nabereš poslední lopatu
a mávneš jí jako slunce, které svítí
pak pocítíš tu svojí odplatu
že není všchno zlato, co se třpytí
a bude tma...
Autor Hmota, 14.06.2009
Přečteno 217x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, ta co bývala Andělem, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, výstižná...

15.06.2009 09:51:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí