Kamna

Kamna

Anotace: Když pokaždý napíšete anonci, nebaví vás to.

Koukám se do kamen,
Oheň v nich hoří.
Skáče mi v nich plamen,
Co obrazce tvoří.

Pohled je úchvatný,
Však dotknout se nesmím.
Jsem já vám nešťastný,
Jak já to přelstím?

Nepřelstím,
Plamen vždy vyhrává.
Se štěstím,
Má ruka zdravá vám zamává.

„Musím říct pohled na plamen v kamnech mě vždy uklidní.“
Autor snupicek, 14.06.2009
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, BARBYE, Le ver luisant, labuť, Psavec, Květka Š., Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Praskání v kamnech a teplo v domečku,
ohýnek z tábora,
prskavky na stromečku,
všechno nás vábí a očka přiláká,
jen pozor prstíky pálí
a mamka s tatkou huláká..

01.07.2009 14:00:00 | BARBYE

Ohaň má svůj půvab, pokud Ti nehoří dům.

14.06.2009 23:19:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí