Jdeme dál....

Jdeme dál....

Anotace: ...:(

Je to jako když vám z ruky spadne sklenice vína,
Ptáte se: „proboha, byla to má vina??“
Je to jako když ztratíte třicet centimetrů vlasů,
Narostou,
Ale již nemáte tu stejnou krásu.
Je to jako když máte příliš dlouhé nehty,
Říkáte si, že si je necháte,
Vypadají dobře,
Ale musíte s tím něco udělat, tak se jich nakonec vzdáte.

A tak je to v našich osudech,
Zase něco končí,
Teď je to na nás,
to osud nás zkouší.

Každý z nás musí jít svou cestou,
Je to výstup, ale i sestup,
Možná,
Že se naše kroky zase někdy spletou
Dohromady.

Tak končí střední škola..
Nové zážitky, místa, cesty, křižovatky, lásky, vrásky..
Tohle nás teď volá.
Autor Stepbystep, 14.06.2009
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Le ver luisant, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten začátek je perfektní,krásně vyjádřený pocit - no tak hodně štěstí !!

14.06.2009 20:34:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí