Č. 200044

Č. 200044

Anotace: taková trochu podle filmu The Doors...

Sbírka: Kolenové běsy

poezie je aktem pláče
je to neprotrhnutá noc
mluví sama o sobě

moje dvě paže
obemykají břicho
tvé břicho
které jsem si seslal
v budoucnosti
i s tvou plačící grimasou
ve fialovém tričku
v doupěti Andyho Warhola

skoro nedýchám už
ke cti nejvyššího jména
se obnažuji
neprocitnutý
Autor ludmil, 14.06.2009
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Koskenkorva, prostějanek, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí