NOE

NOE

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

V písečné bouři, ledové tříště,
Trnité houští, už žádné příště.
Ničivá síla, jehličí plodů,
K čemu je víra, stupnice bodů.

Stvoření světa, základy z trosek,
Poslední věta, krizových křivek.
Hniloba ve zdech, stavitel mlčí,
Mrazení v zádech, karneval vlčí.

Vodopád citů, v oáze anarchie,
Prostřené zprávy, dokument příjemný je.
Mozek se plazí, brutální mikrospánek,
Bez kůže, nazí, architekt – ukecánek.

Uprostřed moří, nestaví domy,
Kdo šeptá hoří, přivolá hromy.
Vyhnaní z ráje, drcení na prach,
Pohřební hraje, jen šílenců strach.
Autor Zbunik, 15.06.2009
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Emira, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí