* B O S O R K Á M *

* B O S O R K Á M *

Anotace: ----------

* Bosorka cácorka *

* Sny opět běží *

* Lapit jí *

* Možná *

* Snad *

* Jenom stěží *

* K tanečkům vábívá *

* Láká tě *

* Velice *

* Z Bosorky cudné pak *

* Stává se ďáblice *

* Zvěčnit jí tuží *

* Celičkou , celou *

* Hanbatou *

* Bosorku ďábelsky necudnou *

* Znovu sny přivátou *
Autor Báček, 15.06.2009
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: nejsembásník, labuť, takova, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tušení?? že by

21.06.2009 18:19:00 | Báček

Jak víš,že jsem změnila křestní jméno?Líííííbíííí!!!

16.06.2009 18:52:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí