Agharta ( MY A DNES )

Agharta ( MY A DNES )

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

V aleji křížů, ovoce nářku,
Zkratový obvod iluzí.
Vteřiny zítřka, laviny krachu,
Odbíjí zvony půlnoční.
Ve stínu hrobky, poslední oběť,
Stoupenců Řádu přežití.
Hranice města, vysokých ulic,
Ostnaté dráty nabízí.

Budoucnost dětí, urnových hájů,
Popel a mramor zrcadlí.
Kolotoč týdnů, v měsících výplat,
Parazit pravdy útočí.
Na oltář času, únava těla,
Dávají první poslední.
Zpěněný večer, lihový opar,
Nenávist ničí agresí.

Synové otců, z aleje křížů,
Vzpomínka svíci zapálí.
Pohřbená hrdost, spálená víra,
Pietní akt mše poslední.
Před hroby anděl, sepnuté ruce,
A Kristus hlavu odvrací.
Hřbitovní sochy, opilý hrobník,
- kámen co kámen utěší.
Autor Zbunik, 16.06.2009
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí