KINGS´ CH

KINGS´ CH

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

Na chalupě u Chramosty,
chodím chytře chytat chrousty.

Chroust je mrcha chráněná,
chytil mě tam Michena.
Přichvátal svým chryslerem,
nabouchal mi řemenem.

Už nebudu chytat chrousty,
na chalupě u Chramosty.
Když tak u nás na chatě,
v Janovicích na Blatech.


Kings’ CH 2
-----------------

Buch !
- nebojím se much.
Nech ( na hlavě)
- a co blech ?
No právě …





Kings’ CH 3 ( absolut )
------------------------------

Chromý chameleón
chrochtá chobotem
A chytrá blecha
se chechtá za ro(c)hem.

Charakter nemá blechatá mrcha
chroptím chameleónovi do ucha.

Zachrastí chřestítky
- lechtivý rachot,
chystá si chodníky,
- dechový pochod.
A dělá ksichtíky.

Chce krev !
Chlastat tvou krev !

Chlap – její chléb, bochník,
vychcaně jí unik’.
Prchá strachy ve slipech,
blecha už ho nechytne.

Chtíč ji zaslepuje v očích,
chodí, chrchlá, na rtech opuchá,
- trochu trhlá se mi zdá.
Však chameleón se ti odmění,
- nachlemtat tě nenechá.
Prochladneš a zdechneš !
CHA CHA CHA !
Autor Zbunik, 16.06.2009
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, labuť, chroust17, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bomba.

16.06.2009 21:58:00 | Psavec

:o))

16.06.2009 15:20:00 | labuť

Už jenom kvůli tý první musim dát ST :-)))

16.06.2009 15:15:00 | chroust17

líbí

16.06.2009 14:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí