Pro národní politika...

Pro národní politika...

Anotace: Občas bych nejraději...

Sbírka: Křemíkové nebe...

Lži zleva
...zní stejně jak
Lži zprava
...rozskočí se tak
Má hlava
...co zbyde pak
je potrava

...pro nízké tvory u koryt
pronárodní kolorit
Z paláců stal se holobyt
A ač hrad králů zůstal nedobyt

Umírá legenda starých časů
Kdy stálo zato zemřít pro krásu
Kdy stálo za to dlít pod lipami
Kdy bylo dobře mezi námi...

Za co je jim třeba moci?
Proč se derou nahoru?
Zaslouží si časuvíce na slunci?
Pro tu modrooranžovězelenočerněrudou fáboru...
Autor Cybermud, 16.06.2009
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: clockworkmate, Mbonita, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zmizela morálka a pravé hodnoty..Mylorde:-)
ST

16.06.2009 17:28:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí