Kde je...

Kde je...

Anotace: ...

Kde je to listí,kde je teď!
Viděl jsem padat krev ze stromu.
Kapaje do betonu šeď,
mění i barvu hlasu zvonu.

Kde jsou ty slzy které mně
nedávno ještě hřály tváře?
Dnes už mé oči pokryl led
i když se topí v horké páře.

Kde je ta hudba která dřív
nám zněla v uších v stejném rytmu?
Slyšel ji palác i vepřín chlív.
Spálil vše oheň krytý v dýmu.

Kde jsou ty hlasy které kdys
v putyce slyšel bít do sklenic?
Zmizely s drobky,chudák myš.
Ale to pivo nám stále pění.

Kde jsou ti lidi které jsem
tahal za rukáv do ulic znovu.
Asi je dávno skryla zem.
..Dál kape krev z našeho stromu.
Autor Zdenek, 16.06.2009
Přečteno 231x
Tipy 10
Poslední tipující: fab four, Květka Š., labuť, Tacca, Psavec, Eva, CorrimsonTom, MishaX
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde to všechno je,jé je...

21.06.2009 10:31:00 | Květka Š.

smutné :(

16.06.2009 18:21:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí