co ja vím?

co ja vím?

Anotace: :)ej nevím nic

Proklestil sem si cestu k nejlepší kytce,
už mi stačí jen pokácet,usušit a zhulit.
A ty tak nekoukej,dám ti své čisté srdce,
pár úlomků z kamení,do batohu biolit.

Projdeme se tmou budeš prochvíli mou,
jsem ještě štěně, ale vím že nic netrvá věčně.
A tak tu stojím ,zmáčený větrem ,samoty se bojím,
krkavce kojím,vyprahlý dešťem ,pomalu si tě hnojím
Autor LaBiL, 16.06.2009
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ilona, WAYWARD, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí