Šplouch

Šplouch

Anotace: Dnešní děsnej zážitek, kterému jsem neutek.

Na zastávce lidé stojí
otočit se náhle bojí.
Do kaluže Pasát míří
svými koly vodu víří.

Sprcha bláta vzduchem letí
kalná voda, žádné smetí.
Kalhoty co čisté byly
získaly teď nové pily.

Krásná slečna: Odpusťte mi,
řídit auto snadné není.
Milý úsměv připojila
odjela a zatroubila.

Tohle musím vydýchat,
hlavně nezůstat tu stát.
Další vůz je na dohled,
rychle odsud a to hned!

Tohle je má epizoda
co se stává zas a znova.
Po ulicích jezdívám
na chodce však nešplíchám.
Autor ReLaXáToR, 16.06.2009
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Zpátky, nejsembásník, Mbonita, kuskus pruhovaná, Tacca, stravla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem byl párkrát nahozen, jen málo však od krásných žen.

17.06.2009 13:17:00 | Psavec

krásné slečně za volantem se odpouští lépe...
taky se snažím nestříkat ;-)

17.06.2009 10:25:00 | nejsembásník

taky se o to snažím

16.06.2009 23:28:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí