Ševci

Ševci

Anotace: příspěvek k Siorakovo kulinářskému koutku... dílo nedokonalé, leč téma mi nedalo

Nakrájet točeňák, nejlépe slovenský,
snadná to práce.
Lze přitom myslet na ženský.

S cibulí už to tak jednoduché není.
Ta pálivá mrcha
nedovolí podlehnouti snění.

Optimální poměr je jedna ku jedné.
Lecjaká slabší povaha
už při té představě bledne.

Pak sůl, pepř, sladká paprika,
ocet, hořčice, olej
ať se to lépe polyká.

Pak worčestrovka nám to hezky sklíží
a mícháme,
mícháme, finále se blíží.

Ať žasne náš kulinářský koutek:
jen statečná srdce
navrch přihodí za syrova žloutek.

Aby to bylo vůbec absolutně prima
necháme den odstát.
A už se mi dělaj´ boule za ušima!

Čerstvý chleba, pivo k tomu...
dokud všechno nezboucháš
tak ani nevylezeš z domu!
Autor La Suneteto, 17.06.2009
Přečteno 391x
Tipy 20
Poslední tipující: Marten, Frr, JSJ, hanele m., Gabrielle, ilona, WhiteSkull, susana načeva, Pevya, jehlaspichlas, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to k nakousnutí
toliko roztodivných chutí..:)

11.05.2018 14:59:48 | JSJ

asi to vyzkouším, ale nebudu u toho asi myslet na baby :o)

10.04.2012 10:32:20 | hanele m.

Kruciš, že tys chodil se mnou do kursu "o))) Výborný (tak i tak). "o)

17.06.2009 16:43:00 | Churry

na jídlo jsem silná povaha:-)))to musí být mňamka..ach
ST

17.06.2009 12:25:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí