Vypravěč

Vypravěč

Anotace: Toto je kousek z mé knihy kterou doma píši.:))

Pohleď na ten kraj,
zdá se být daleko.
Je prosperující,
a přesto přišel jsi.

Vidím jak ti vlhnou oči,
stále na ni myslíš?
Zapomeň na ni,
nebo se stratíš.


Víš,ztráta je těžká,
už ji nikdy neuvidíš.
Nepohladíš jí líčka,
vroucným polibkem nepolíbíš.

Už nikdy.

Tak se seber a vydej se na cestu.
Nos jí v srdci a nikdy nezapomeň.
Vem koně a jeď na sever k městu.
Tak pravim já Vypravěč Amorethu.
Autor padlý anděl, 17.06.2009
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, al-pacino, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí