až sa moj svet,ako domček z kariet zrúti.. tak zhorím

až sa moj svet,ako domček z kariet zrúti.. tak zhorím

Anotace: alebo budem tlieť?

kým zhorím,
a moj svet sa zrúti ako domček z kariet,
kým spojím,
jednu k jednej,z tých naších dvoch zápaliek,
nechaj ma ešte chvíľu tlieť,plameňom nádeje..

len na malú chvíľu dovoľ mi vratiť sa speť,
(do tvojho sveta)
a mysli zbláznenej,dovoľ krídla rozprestrieť,
nech dlaňou sa može znovu dotýkať neba aj teba
v tej tvojej slobodnej krajine pre mňa tak vzdialenej..
Autor bejbyyyy, 17.06.2009
Přečteno 250x
Tipy 25
Poslední tipující: Giginka, Tanzania, floreciente, labuť, enigman, Bíša, fab four, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plamínky naděje...ST

21.06.2009 20:05:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí