pijavice

pijavice

Anotace: měla bys už jít

Vidělal jsem prachů fůru
teď udělám obrat
vyhodím tu starou můru
vzteky bude modrat

žil jsem léta s pijavicí
dřel jsem jako kůň
mydlila mě popalici
bezedná to byla tůň

teď dám si čerstvý maso
a budu znova žít
slunce vyjde nad EL-PASO
a budu do dna pít

Výsledek obrázku pro kreslené obrázky tužkou láska

Autor Akyš, 18.06.2009
Přečteno 190x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí