slepičák

slepičák

Anotace: ,,

Život je žebřík
k slepičáku
krátkej a posranej
koncový světla nočních vlaků
kterým nezamáváš
když už to vzáváš
Život jsou jiskry táboráku
vyhasnou...a kolem se nic nezmění
.....prameny
dál budou řece dávat
a mrtvý zase zakopávat
pod stejnou černozem
Ty vdovy za vozem
po čase pelech vymění
i příjmení
i styl mluvy
s dopisů stuhy
v ohni v saze
a jiskry zase
k mléčný dráze
míří než vyhasnou...
Autor zenge, 18.06.2009
Přečteno 213x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, Kars, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sdílím tvůj optimismus. Třeba to jinde bude jinak...ST!

19.06.2009 12:10:00 | Mario de Janiero

Snad se najde i něco pozitivního v životě

18.06.2009 22:27:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí