Dopis.

Dopis.

Anotace: .

.
Chci ti napsat psaní z dálky,
s láskou dát ho do obálky..
má ruka však pero svírá,
bělostný papír na mě zírá,
vysmívá se vyzývavě
mojí vymetené hlavě..
Ten jeho bělostný škleb!
Začíná mi vařit krev.
Notnou chvíli sbírám síly
a pak zmačkám papír milý
a vztekle ho mrštím v dál!
Nevím, co bych ti, lásko, psal!!
.
Autor Euka, 01.11.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí