Zvířata a maso

Zvířata a maso

Anotace: Báseň

Zvířata a maso

Stál jsem v dlouhé frontě
před obchodem

Kolem mě stáli
další lidi

Prodavačka otevřela a
dovnitř se nehnali lidé
ale
Zvířata

Řvali
a
Kopali
a
Mlátili kolem sebe pěstmi

Jako zvířata

Šel jsem klidným krokem
k regálu s levným masem

Rvou se
a
Postrkují
a
Nadávají

Nerozumím jim

Pak tam dojdu i já
Regál je bez masa
Otočím se
a
Jdu klidně zpátky

Vyjdu z obchodu
a jdu domů

Za mnou se rvou slušní lidi
o poslední kousky masa

Afrika trpí hladem
Autor Hippy, 24.10.2004
Přečteno 502x
Tipy 1
Poslední tipující: Kyška
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky za komentář k úvaze, báseň je pěkná

29.04.2006 16:27:00 | CRASH

Klidným krokem pro maso. Stejně klidným krokem odcházíš nenasycen. Jsou mi sympatické Tvé kroky. Žádné nervy.
Snad někde koupíš banány.

28.12.2005 22:23:00 | Hanina

čumím,přesný a moc dobry...100%

08.11.2005 14:04:00 | Lonely

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí